AMI FONTOS SZÁMUNKRA

A Természetesség a védjegyünk!

Bármit is készítünk, a legfontosabb számunkra, hogy minél letisztultabb és természetesebb legyen. Az évszakra jellemző motívumokat használjuk. Kerüljük a műanyag és poliészter alapanyagok minden formáját! Lehetőségeinknek megfelelően a legtöbbször természet adta alapanyagot használunk, terméseket, növényeket, pamut termékeket!  

A kevesebb néha több!

Ez a vezérelvünk épp olyan fontos, mint a természetesség! Dekorációinkat a letisztultság jellemzi. Kerüljük a túlzsúfolt, koncepció nélküli, “minden jóval” elhalmozott díszítést. Ügyelünk az apró részletekre, így egyedi rendeléseid esetén, minden kisebb-nagyobb díszítőelemet megismételhetetlennek tekintünk és próbáljuk minél jobban a személyiségedhez igazítani.

Egyedi rendelési lehetőség

Keress minket egyedi kéréseiddel, kívánságaiddal is bátran. Imádjuk a személyre szóló dekorokat és azt, ha olyan különlegességet alkothatunk, amit imádsz és teljes mértékben a sajátodnak érzed. 

Óvjuk a környezetet!

A természet adta alapanyagok felhasználásával, a műanyag visszaszorításával igyekszünk csökkenteni a bolygónkat terhelő hulladék mennyiségét. Munkánkkal szeretnénk megmutatni, hogy a jó minőségű alapanyagokból készített dekorok hosszú évekig csodásan mutatnak, még sincs szükség arra, hogy műanyagból készüljenek. A termések, a pamut, a különböző anyagok és természetesen a kis mézesek, mind-mind hosszú évekig, elöregedés nélkül látják el funkciójukat. 

100%-ban kézzel készítjük munkáinkat!

Bármit rendelsz tőlünk biztos lehetsz benne, hogy azt mi, a saját otthonunkban, minőségi és tiszta körülmények között, a lehető leggondosabb munkával, rengeteg szeretettel és odafigyeléssel készítettük! A legapróbb részletekig és a legkisebb alapanyagokig, mi gyártottuk. A fa keretek többségét nagypapám készíti, minden kis virágot édesanyám segítségével kézzel varrunk, ragasztunk. 

Köszönjük a belénk vetett bizalmadat!

KAPCSOLAT

Telefonszám: +36 30 616 68 44
Hétfő - Péntek 08:00 - 17:00
E-mail: madebyverona@gmail.com
1042 Budapest Petőfi utca 16.